Hvad jeg tilbyder

Jeg tilbyder dedikeret søgemaskineoptimering

Jeg tilbyder “hele pakken” hvor jeg står for alt SEO på hjemmesiden, jeg tilbyder også dele af SEO, hvis du mangler hjælp til at nå helt i mål. Derudover tilbyder jeg også rådgivning hvor jeg vejleder dig i SEO.

Min arbejdsgang

Hjemmeside Audit

Det første jeg gør er, at analysere dit website for at se om der er elementer som decideret skader din position i Google. Derudover har vi brug for data om din side, så vi kan se hvad vi skal forbedre.

Søgning og analyse af nøgleord

Det er utrolig vigtigt at vi ved hvad dine kunder skriver i søgefeltet, for at kunne ligge øverst i Google når de trykker søg. Jeg finder disse søgeord og analyserer mig, vha. data, frem til de mest attraktive.

Konkurrent analyse

For at få dig til tops i Google er det vigtigt at vide hvem vi er oppe imod og hvilke søgeord de bruger. En god konkurrent analyse er helt essentiel når vi skal overhale dine konkurrenter i søgeresultatet.

On-page SEO

On-page SEO handler om at jeg optimerer din side og derved forøger din synlighed i søgeresultatet. Det kan f.eks. være ved at omstrukturere din kode. Er dette ikke i orden, når vi aldrig side 1 på google

Off-page SEO

Off-page SEO omhandler i høj grad det vi kalder "link building". Det går i al sin enkelthed ud på at jeg sørger for at andre sider linker til din side. Det giver din side mere autoritet og øger din placering i søgeresultatet.

Detaljeret rapportering

Jeg går meget op i, at du konstant har overblik over hvordan din SEO kampagne udarter sig. Derfor vil du hver måned modtage en detaljeret statusrapport fra mig.

Book et uforpligtende møde og få en gratis analyse

Book et uforpligtende møde hos mig, og jeg vil gennemgå hvilke elementer som resulterer i din placering på Google. Jeg har alt den tilgængelige data lige ved hånden.